Dit doen wij

Grafische vormgeving, drukwerk en DTP

Samen aan het ontwerpen van jouw stijl, visualiseren wat jij doet en wat jij te vertellen hebt, zo komen we gezamenlijk tot een tastbaar resultaat. Daarnaast geven we je de zekerheid van goed, doordacht en betaalbaar drukwerk passend bij jou/jullie uitstraling en wensen. We zijn een jong, creatief team met een flinke dosis humor, nuchterheid & ideeën!​

Webdesign, developement, SEO en marketing

Web gerelateerde zaken zoals ontwerp, ontwikkeling, optimalisatie, onderhoud en uiteraard de AVG APK behoren allemaal onder de webwerk paraplu. Met meer dan 13 jaar ervaring zijn de wensen snel vertaald in de praktijk en simpel te onderhouden.

IT Projectadvies en uitvoering

Voor zowel overheidsinstanties als bedrijven helpt IFIGO (parttime) bij het inrichten en/of uitvoeren van projecten. Gericht op zowel Informatisering & automatisering, ICT en de veelal overkoepelende Dienstverlening.

Sharepoint advies, ontwikkeling & beheer

Microsoft SharePoint wordt steeds vaker ingezet binnen de overheid en het bedrijfsleven als DMS (Document Management System) of Intranet. Echter mist er veelal kennis van dit krachtig, en soms omslachtig, stukje software.