docentgezocht-vacatures-gericht-op-het-onderwijs

Docentgezocht, vacatures gericht op het onderwijs

Tja dat constante thuiswerken heeft toch ook zijn voordelen (op de meest rare momenten). Er speelt al een tijdje een idee in ons hoofd om ‘iets’ op te zetten gericht op het onderwijs. DAT onderwijs wat momenteel zwaar onder druk staat op zowel het gebied van gebrek aan personeel als het (verplichte) thuisonderwijs. ‘Iets’ wat een win win kan zijn voor zowel scholen als werkzoekenden om sneller elkaar gratis en laagdrempelig in contact te brengen. Nu we immers allemaal vanuit huis werken zijn de lijntjes al lang genoeg.

Hierom hebben we, na een korte brainstorm sessie en speurtocht naar beschikbare domeinen (jeetje wat een klus..) Docentgezocht.nl (evenals Leeraargezocht.nl) opgezet om hopelijk het ietsje makkelijker te maken voor hen. Het betreft een simpele, no nonsens vacatureplatform gericht op het onderwijs. Gratis, privacy by design en hopelijk intuïtief! Het platform bevat geen “handige” tips, uitleg, blogs of andere middelen om hoger te scoren op Google of de website te vullen met content. Medio 2021 kan men dit prima zelf vinden eerder benoemde zoekmachine. We zijn er ook van overtuigd dat de informatie elders beter wordt verwoord 🙂 Gewoon simpelweg vacatures zoeken en plaatsen, that’s it!

Docentgezocht.nl – Vacatures gericht op het onderwijs, Homepagina

Docentgezocht in beta

Hoewel we het platform bouwen met een ‘less is more’ mentaliteit vergt het wel het nodige knutselwerk. We zijn dus ook nog (lang niet) klaar, vandaar dat we Docentgezocht als beta hebben gelanceerd als het ware. Alle wijzigingen plaatsen wij in de changelog.

Wij denken dat we het goed doen maar is dat wel zo? We zijn ervan overtuigd dat wij foutjes niet altijd zien of niet hebben nagedacht over bepaalde (missende) functionaliteiten. Daarom hopen we zeer op jullie feedback en suggesties. Het zij via info@docentgezocht.nl of info@ifigo.nl.

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM