IT Projectadvies en uitvoering

Voor zowel overheidsinstanties als bedrijven helpt IFIGO bij het inrichten en/of uitvoeren van projecten. Gericht op zowel Informatisering & automatisering, ICT en de veelal overkoepelende Dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een self service portaal voor medewerkers/klanten, het vernieuwen van werkinstructies/werkwijze en het verdiepen in beleidsvraagstukken.

Informatiemanagement

Voldoet de huidige informatievoorziening en daarbij ingezette informatiesystemen nog aan de eisen (conform de informatiestrategie) en wensen van de organisatie? Daarnaast, hoe verloopt de communicatie tussen Informatiemanagement en ICT? Dit zijn twee brede vragen die afgekaderde antwoorden verdienen.

Business Intelligence

Data lijkt tegenwoordig van alle kanten binnen te stromen. Door data efficiënt en structureel te vertalen naar informatie wordt overzicht en inzicht gecreëerd. Dankzij de kennis & ervaring met IBM Cognos, Power BI en uiteraard SQL is deze vertaling mogelijk. Deze informatie kan vervolgens worden verwerkt in een dashboard, lijstwerk, infographics en/of webapplicatie.

Webwerk

Web gerelateerde zaken zoals ontwerp, ontwikkeling, optimalisatie, onderhoud en uiteraard de AVG APK behoren allemaal onder de webwerk paraplu. Met meer dan 13 jaar ervaring zijn de wensen snel vertaald in de praktijk en simpel te onderhouden. Denk o.a aan WordPress, Drupal, SEO, SEA, Google analytics, privacy waarborging en internet marketing.

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM