Sharepoint advies, ontwikkeling & beheer

Microsoft SharePoint wordt steeds vaker ingezet binnen de overheid en het bedrijfsleven als DMS (Document Management System) of Intranet. Echter mist er veelal kennis van dit krachtig, en soms omslachtig, stukje software.

IFIGO is specialist in sharepoint

Het gemis van kennis omtrent SharePoint is helaas nog steeds veel voorkomend. Wij helpen uw organisatie graag met het inrichten, ontwikkelen, beheren en instrueren van uw beheerders/gebruikers. Dit voor zowel lokale organisaties (regio: Westerwolde, Stadskanaal, Emmen, Winschoten en Veendam) als landelijk.

  • (Web)design
  • Inrichting & beheer
  • Advies
  • Voorlichting

Microsoft SharePoint binnen uw organisatie

Het lijkt erop dat SharePoint (eindelijk) zijn opmars begint te maken in Nederland. Steeds vaker zetten (enterprise) organisaties het systeem in als DMS, intranet of een gedeelde platform voor projectgroepen/teams/afdelingen. Niet geheel vreemd gezien SharePoint vrijwel standaard zit inbegrepen in het Microsoft office pakket.

Microsoft Sharepoint advies voor zowel beheerders als gebruikers

Het zij Functioneel Applicatiebeheer , eindgebruiker of directie. IFIGO zorgt voor eenvoud, efficiƫntie en kennis van Microsoft SharePoint binnen de organisatie. Samenwerken hoort immers vanzelf te gaan.