Grafische vormgeving, drukwerk en DTP

Samen aan het ontwerpen van jouw stijl, visualiseren wat jij doet en wat jij te vertellen hebt, zo komen we gezamenlijk tot een tastbaar resultaat. Daarnaast geven we je de zekerheid van goed, doordacht en betaalbaar drukwerk passend bij jou/jullie uitstraling en wensen. We zijn een jong, creatief team met een flinke dosis humor, nuchterheid & ideeën!​

Alleen het ontwikkelen van een huisstijl is volgens ons niet voldoende. Wie ben je en waar sta je voor? We gaan eerst in gesprek met jou voordat we beginnen met ontwerpen.

Grafische vormgeving & DTP

Mooie dingen maken, daar worden wij blij van. We werken samen met jou aan een sprekend ontwerp. Alleen als we jouw boodschap met de juiste intentie weten over te brengen is de vormgeving geslaagd.

De juiste balans vinden tussen wensen, ideeën en ons advies; dat is ons doel. En of het nu gaat om een logo, brochure, website of alleen je visitekaartje. Mensen maken hun keuze op basis van een eerste indruk. Met een opvallende en verzorgde uitstraling zorg je er voor dat die indruk blijft hangen.

We werken vanuit de gedachte dat een ontwerp niet alleen maar visueel aantrekkelijk moet zijn, het moet ook bijdragen aan de helderheid en kracht van jouw boodschap of bedrijf.

Marketing zowel digitaal als print

Een advertentie in de plaatselijke of lokale krant, een folder die uitgebracht moet worden, of die ene uitgestelde update op jouw website, of een grootse Google AD campagne, waar haal je de tijd vandaan? Leg jouw idee bij ons neer en wij regelen het voor je! Van het eerste idee tot de uitvoering.

Drukwerk

Door een goede dosis ervaring bent je verzekerd van een prachtig & kwalitatief eindresultaat.

Wij helpen je met een brede variatie aan drukwerk opties, denk hierbij aan:

  • flyers
  • brochures
  • visitekaartjes
  • beachvlaggen
  • promotiemateriaal
  • posters
  • stickers
  • horeca drukwerk

We zorgen dat zowel kleine als grote oplagen op tijd geleverd worden en doordat we zelf nog een laatste controle uitvoeren zorgen we ervoor alles er perfect uit komt te zien.

IFIGO is ook te vinden op grafischontwerp-info.nl