Webdesign & development

Web gerelateerde zaken zoals ontwerp, ontwikkeling, optimalisatie, onderhoud en uiteraard de AVG APK behoren allemaal onder de webwerk paraplu. Met meer dan 13 jaar ervaring zijn de wensen snel vertaald in de praktijk en simpel te onderhouden.

"Een responsive website is geen speciale functie/dienst. Het is een vereiste tegenwoordig"

Een ontwerp dat bij de organisatie past

Een eerst indruk is belangrijk. Daarom moet uw website over de juiste uitstraling beschikken, snel laden en er uiteraard mooi uitzien (conform de huisstijl). Uiteraard worden alle websites 100% responsive opgeleverd, iets wat tegenwoordig standaard is. Dit betekent dat ongeacht het scherm/apparaat de website altijd goed zichtbaar moet zijn.

"Een website moet logisch, mooi, herkenbaar en vindbaar zijn"

Wordt gevonden op Google middels SEO (gecertificeerd)

Hoewel het steeds makkelijker wordt om de ‘voorkant’ van een website te bewerken lijkt de ‘achterkant’ steeds complexer te worden. Iedereen wil immers goed zichtbaar zijn voor Google. Door de website dusdanig te bouwen dat het snel laad (pagespeed), de juiste elementen gebruikt en correcte meta informatie bevat garanderen wij een goede prestatie. Daarnaast kunnen wij u ook op weg helpen met een slimme advertentiecampagne op Google Ads indien gewenst.

Certificering:

Privacy waarborging (AVG)

Al tijdens de conceptfase wordt er nagedacht over welke gegevens worden verzameld, wat er met deze gegevens wordt gedaan, hoe deze informatie wordt beveiligd, met wie dit wordt gedeeld (indien het geval) en hoe de eindgebruiker hier controle op kan uitoefenen. De privacy van zowel de bezoeker als acties vanuit de organisatie moet tegenwoordig sterk worden ingekaderd conform de AVG. Transparant, helder en eerlijk!

IFIGO is tevens beschikbaar voor het uitvoeren van een privacy check van uw bestaande website, als het ware, een AVG APK!

"Een website moet logisch, mooi, herkenbaar en vindbaar zijn"